Schimbul corupților de la conducerea primariei Bălți, nu a rezolvat problema gunoiului!

Cetățenii Capitalei de Nord a Republicii Moldova niciodată nu au fost în stare să-și aleagă un primar care ar munci în interesul cetățenilor, așa a fost și în cazul fugarului Renato Usatîi.
Însă problemele cetățenilor nu a fost un scop pentru acesta. Iar orașul se scufunda în gunoi, problema care nici nu a fost în planul conducerii din Bălți ca să fie rezolvată. Iar sărbătorile de iarnă, cetățenii acestui oraș l-au petrecut doar datorită faptului că Guvernul a trimis mai multe autospeciale pentru a curăți orașul de gunoi.

Chiar dacă acest oraș avea nevoie de un primar bun, iar Usatîi să-și dea demisie din funcție, acesta a făcut recent iar în locul său, acesta l-a numit în funcție de primar interimar pe cumătrul său Nicolai Grigorișin. Funcționar public care de la investirea lui Usatîi în funcție de primar, a ajuns unul din cei mai bogați oameni din Bălți, chiar dacă în declarațiile de venit de pînă la acel moment erau declarate 2000 lei și acela fiind salariu soției.
Acum acesta Grigorișin face zi de zi ședințe, întâlniri cu cetățenii pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă, chiar dacă el problema de pînă acum și anume a gunoiului din oraș nu a fost în stare să o rezolve.
screenshot_1_28
Iată un exemplu că această probleme persistă și în continuare, chiar dacă din prima zi de la investirea sa în noua funcție, Grigorișin declara cu mare fast că această problemă va fi rezolvată.

Oameni buni, dragi cetățeni al or. Bălți , această problemă nu poate fi rezolvată atâta timp cât la conducerea acestui oraș, va fi un personaj cunoscut, care putea fi des observat în anturajul persoanelor cu trecut criminal, așa ca Boka, Șurik, Kabanov, cel din urmă controlând cea mai serioasă structură mafiotă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s