Unioniștii din Basarabia sunt invinuiți de Maia Sandu că fac jocul lui Igor Dodon!

photo_2018-02-21_17-19-32
Tot mai multe localități semnează declarația de Unire cu România. Lista localităţilor care au semnat până acum Declaraţia de Unire cu România a ajuns la numărul 80.

Însă acest lucru nu a fost salutat și de liderul Partidului Solidaritate și Adevăr, Maia Sandu. Care în timpul emisiunii de la TVC21, a declarat că aceasta este o acțiune electorală, iar unioniștii în așa mod făcând jocul lui Dodon.
Iată ce a declarat doamna Maia Sandu: ”Sunt oameni care au semnat din convingerile lor sincere aceste declarații. Pe de altă parte e o luptă pentru acest segment unionist. Mă întreb dacă în aceste partide sunt oameni care cred în Unire sau doar să folosească acest segment pentru a ajunge în Parlament. Aceste decarații îi ajută pe socialiști, pentru că nu poți interzice oamenilor să facă alegerea așa cum cred.”

Nu e pentru prima dată când Maia Sandu vine cu atacuri în adresa unioniștilor. Anterior în timpul Gongresul PAS, dumneaei a declarat că o eventuală unire între Basarabia și România ar însemna o înghițire a țării noastre. Constantin Lazăr, un membru al Biroului Politic PAS, urma chiar să fie dat afară din partid din motiv că n-ar fi deacord cu declarațiile făcute de Maia Sandu.

O parte din unioniști deja au rămas dezamăgiți de  lidera PAS, care contează și a beneficiat de voturile unioniștilor în campania prezidențială, dar nu-și asumă nimic în relația cu cei care își doresc unirea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s