Un alt oraș condus de un primar PN, se sufoacă în gunoi!

nina-cereteu--fosta-subalterna-a-lui-efrim--care-s-a-aliat-cu-usatii--primar-la-drochia-10448
Surcica nu sare departe de trunchi! Așa s-a întâmplat și în cazul orașului Drochia, un oraș din nordul Moldovei condusă de o mândră a Partidului Nostru, care iubește banii dar nu și să lucreze. Aici voi vorbi despre Nina Cereteu, primar din partea Partidului Nostru condus de criminalul Renato Usatîi.

Acest oraș are aceeași soartă ca și capitala de Nord a Moldovei (or.Bălți), unde Renato Usatîi a fost ales primar al orașului, prin concerte și promisiune de a transforma orașul într-unul în care cetățenii vor dori să trăiască. Dar s-au ales cu drumuri proaste dar și cu un oraș înecat în gunoiște.
Însă în comparație cu șeful fugit în Moscova, care dădea vina de ce se întâmplă la Bălți, doamna primar al or. Drochia a declarat că nu va face nimic.

Lângă niște case din Drochia este instalată o platformă cu tomberoane care deservește o parte mare a orașului Drochia. Platforma se află într-o stare jalnică. Gunoi peste tot, șobolani, miros neplăcut, câini, pisici. Administrația orașului nici nu are de gând să mute platforma într-o altă parte pentru ca nu cumva să creeze disconfort altor consilieri, funcționari publici care ar avea în propria curte o gunoiște.

 

Abia după ce Usatîi și-a dat demisia pentru ipotența sa, a înceut să rezolve problemele gunoiului din oraș, ca sa nu urmeze soarta lui Usatîi, chiar dacă anterior a dat de înțeles că nu are de gând să rezolve aceasta problemă. Arde curu doamna, Cereteu?

Nu cred că oamenii când au votat au ales o așa soartă. Nu cred că au ales să locuiască într-un oraș murdar, un oraș în care viața lor este pusă în pericol. Și chiar dacă în studioul aliatului său Țopa ( JurnalTV), Renato Usatîi este prezentat ca o victimă și nu vinovat de cele întâmplate în Bălți, ne convingem acum cu toții că Partidul Nostru, este Partidul primarilor impotenți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s