Maria Ciobanu și amenințările imaginare!

Pe cât de uituci și naivi sunt oamenii din Republica Moldova. Iar politicienii din țară pe cât de mincinoși de populiști.

Hai să vă readuc aminte de un ”erou” al Republicii Moldova, Flat Filat. Un potlogar, care prin intermediu sculelor sale ca alt de Natalia Morari, a ajuns la putere ca în cele din urmă să bage mână în buzunarul nostru și să fure miliarde. Iar când a ajuns timpul să răspundă pentru acțiunele sale, a declarat că e victimă și e nevinovat, iar mai apoi va face declarații care va arunca politicul din Moldova în aer. Au trecut deja ani de la acele cuvinte, dar n-am mai auzit nimic. De ce? Simplu, nu are ce spune!

Acum Maria Ciobanu își dă iarăși importanță pe rețele de socializări spunând că a fost amenințată, și dacă o va mai face odată va fi pentru ultima dată.
uyyyuutycv

Amuzant nu? De când e funcționar public și anume politician, doamna Maria Ciobanu s-a manifestat doar prin câteva momente:

  1. S-a manifestat prin faptul că a furat dintr-un Mall din România.
  2. S-a manifestat prin faptul că a distrus o familie.
  3. S-a manifestat prin lipsa de acțiuni, inițiative și proiecte de legi care ar duce un benificiu Republicii Moldova.
  4. A devenit un om visător ( visează amenințări).

Doamna Maria Ciobanu, cred că și Maria Radvan sau Alina Zotea reprezintă un pericol mai mare ca dumneavoastră, iar faptul că cineva a venit cu amenințări în adresa dumneavoastră sunt penibile. Și chiar dacă a venit cineva cu amenințări în adresa dumneavoastră, unicii care ar putea fi, sunt membrii familiei pe care ați distrus-o.

Sper că organele de drept să se informeze asupra acestui caz, iar dumneavoastră să prezentați dovezi. Iar dacă iarăși este un fals, atunci să răspundeți pentru acest lucru.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s