De ce Renato Usatîi și nu Maia Sandu?

usatii-nastase-karamalak

Chiar dacă liderii partidelor PAS și PPDA au promis că vor prezenta mecanismele de formare a listelor electorale comune s-a scurs fără ca ceva să fie prezentat, aceștea nici nu oferă unele declarații despre acest caz, iar Maia Sandu colacul de salvare a cadavrului politic Andrei Năstase a și uitat drumul spre spălătoria de creiere de pe strada Mihail Sadoveanu 21 din Chișinău.
În schimb, ”erou” permanent la Trustul Țopilor, este fugarul Renato Usatîi, care în schimbul la 40.000 euro are la dispoziție ore în direct la JurnalTV, lucru de altfel care s-a întâmplat și astăzi. Renato Usatîi fiind prin intermediu skype-ului, prezent în studioul celor de la JurnalTV, alături de un ”expert independent” care toată viața a sărit din buzunarul politicienilor din Moldova.
Screenshot_12

Mai bine de un an în urmă, a apărut o informație că Andrei Năstase ar fi plecat în Rusia la invitația lui Renato Usatîi, unde a avut o întrevedere cu criminalul și partenerul nașului său, Grigore Karamalak. Și chiar dacă atunci aceeași experți din studioul JurnalTV n-au atins această temă, însă relația/colaborarea acestora devine din ce în ce mai evidentă. Unde colaboarea protestatară dintre acești doi a devenit una de colaborare politică, un fel de alianța. Doar că o alianță de destabilizare a situației social-politice în țară, prin scăparea unor gaze printre picioarele speriate care tremură odată cu apropierea alegerilor din 2018, unde partidele conduse de acești boieri sunt ”ниже плинтуса”.
Oare Andrei Năstase speră că-l va trage și pe Usatîi sub fusta Maiei Sandu? Nu cred. Și nu din motiv că comisia de integritate despre care Maia Sandu vorbește atât de des, ar fi un organ de decizie cu adevărat și nu din cauza filtrelor care s-au epuizat odată ce prin rândurile /PAS/ hoinăresc persoane ca Alaiba și Negruță, etalonul miliadului furat, dar din motiv că Maia Sandu nu va dori ca numele ei să apară iarăși alături de un criminal, chiar dacă la prostele din 2015 nu se împotrivea.

Urmărind din interes sportiv JurnalTV, rămân la concluzia că acest post de televiziune, nu este folosit deja pentru promovare non-stop a lui Năstase sau a Maiei Sandu, sau cum credeam eu că va fi pentru promovarea așa-numitei alianțe PAScuDA, dar este folosită pentru baladele inventate de Usatîi la un pahar de wiski într-un karaoke cu gay din Rusia. În acest caz, Usatîi a devenit cartușul care în curând va fi aruncat la urnă, dar pînă la alegeri el va fi în continuare folosit în încercarea de a găsi contigentul de oameni limitați la informație, pentru care istoriile acestuia vor deveni un crez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s