Pamfletele de pe Facebook, subiect de știre pentru cei de la JurnalTV!

576x0_1f336200b99bc2e69f5647bb5a97e6ae___jpg____6_8ceb700c
Cu toții cunoaștem situația proastă a Mass-Media din Moldova și modul în care abordează mai multe momente, mai ales cele politice. Iar în loc să fie cei care informeză lumea și scoate la iveală unele momente din acțiunele social-politice din țară ei încearcă să se victimizeze sau să manipuleze mulțimea, declarând că sunt limitați la informație. Iar în apărarea acestora, vor sări ca de fiecare dată ONG-urile la fel de ”independente” , din Republica Moldova precum (API, CJI, APE, CIJ, CLP, ATI).

Pe pagina sa de Facebook, propagandistul și sclavul pe veci a celor din PLDM Ion Terguță, a scris despre un presupus caz care a avut loc la Hâncești, unde mai mulți oficiali de stat au mers la întâlnire cu cetățenii. Este surprinzător un lucru, că cei de la JurnalTV care au mers la acea întâlnire și fiind în posesia camerilor de luat vedere, n-au înregistrat în acest moment acel caz și dacă tot n-au prins acel moment, aflându-se la fața locului nici n-au aflat despre aceasta de la oameni, dar iată că Terguță prin suflarea vântului a aflat despre acest caz. Uimitor că nimeni nu știe despre acest caz și nu a mai scris despre aceasta, iar omul la care stă în casă Icoana lui Filat a inventat o istorie care repede a fost preluată de JurnalTV.  Și chiar dacă ar fi avut loc un astfel de caz precum zice acest ”troll”, după cum putem citi cu toții și în postarea acestui individ, oficialii ar fi doar propus și nu interzis accesul acestora, ca mai apoi să se conformeze dolianțelor cetățenilor și să permită participarea celor de la JurnalTV la acea întânire.
Ba mai mult, oamenii prezenți la acel eveniment nici nu cunosc despre acest caz.
photo_2018-02-19_15-21-05

Dar să revenim la alte două istorii interesante despre care aceste Terguță nu a auzit, iar JurnalTV nu a sărit să scrie despre aceasta:

1 . Partidul Acţiune şi Solidaritate a restricționat accesul presei incomode la cel de-al doilea Congres al formațiunii, chiar dacă pretinde că luptă pentru implementarea valorilor democratice în Moldova. Astfel, secretarul general al formaţiunii, Igor Grosu, a făcut-o pe uşierul la congres şi a interzis personal echipei Prime TV să participe la evenimentul la care anterior a fost invitată. Ofiţerul de presă al PAS, Cristina Bujor, a anunțat încă de sâmbătă că accesul postului de televiziune Prime TV la congres va fi interzis. Asta deși, acelaşi ofiţer de presă a expediat acum câteva zile în adresa redacţiei Prime o invitație de a participa la congres.

2. La o conferință a celor de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr din octombrie 2017, Andrei Năstase a lansat amenințări grave și la adresa colegilor de la alte posturi de televiziune, numindu-i „mercenari” și „jalnici”. Agresarea jurnaliștilor a devenit deja o tradiție urâtă a liderilor Partidului Demnitate și Adevăr. Șeful acestei formațiuni, Andrei Năstase, a intimidat în mai multe rânduri jurnaliștii care nu fac parte din Jurnal Trust Media sau din BEM Media (Agora, Unimedia, ProTV, TV8). Anterior lovind chiar și în jurnaliștii celor de la Today.

Dragi ”jurnaliști”, cred că e timpul să ieșiți de sub poala lui Năstase și să dați dovadă de profesionalism.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s