PPDA și PN își atribuie succesul pentru demisia lui Dorin Chirtoacă.

media_145339629816007500 (1)

Demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al orașului Bălți, subiect de laudă a celor două partide, a coaliției din umbră a Partidului ”Nostru” și a celor din Platforma ”Demnitate” și ”Adevăr”.

Andrei Năstase se laudă că anume scrisoare pe care a trimis-o dumnealui din numele său și a Partidului ”Demnitate” și ”Adevăr” a produs efecte, aceasta fiind spre binele tuturor cetățenilor. Ba mai mult, dumnealui declară că cu mai multă înțelepciune am fi avut deja un primar independent. Andrei Năstase prin aceste declarații nu-și asumă doar succesul în demiterea lui Chiroacă,  dar îl face și un retardat pe fostul primar al or.Chișinău.

Screenshot_20

Acelaș lucru l-a făcut și un alt lider al PPDA, Chiril Moțpan dostul sef al Directiei relatii publice a MAI, locotenent-colonelul, cel care privea cu zâmbetul pe buze cum pe străzile orașului Chișinău, tinerii erau bătuți cu cruzime în anul 2009. Și el mai vorbește de onoare și demnitate.

Screenshot_25

Pe când președintele fundații lui Renato Usatîi, câd și alți membri al Partidului ”Nostru” îi asumă anume fugarului Renato Usatîi această demisie. Declarând că anume Usatîi face agenda politică în Moldova și anume el a fost exemplu demn de urmat pentru Chirtoacă.

Screenshot_22

Nu știu cum pentru voi, dar pentru mine este uimitor acest lucru. Deoarece Andrei Năstase nu a cerut niciodată demisia lui Renato Usatîi, chiar dacă lucrurile la Bălți stau mult mai prost, orașul fiind mai murdar, infrastructura la cel mai jos nivel posibil, corupția la primărie la un nivel la fel de ridicat ca în primaria condusă de Chirtoacă. Și acum înțeleg de ce mai mulți experți politici cât și politicieni din Moldova o avertizează pe Maia Sandu despre faptul că mai bine ar face alianța cu Partidul Unității Naționale și nu cu Andrei Năstase care ar fi mai aproape cu Renato Usatîi, cel care de altfel apare de fiecare dată și în direct la televiziunea Partidului ”Demnitate” și ”Adevăr”.

Și iată am ajuns să văd și faptul că alianța PPDA și PN își atribuie succesul în demiterea lui Dorin Chirtoacă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s