Cum un politician din Moldova, a reușit cu 360 euro să viziteze mai multe țări?

12-1
Sunt două tipuri de politicieni, unii care ocupă funcții în stat și au deplăsări de lucru și cei care merg pentru poze cu oficiali europeni ce vor aduce like-uri pe Faccebook.
Politicienii din categoria a doua se declară a fi onești și cu demnitate, care se pretind a fi luptatori împotriva oligarhilor.

Onestitatea doamnei Maiei Sandu se limitează la bani, nu e de mirare odată ce dascălul dumneaei a fost Vlad Filat. Având în considerație că folosește aceleași tactici, atacă pe alții de fals, iar singură falsifică declarațiile financiare. Aici mă refer la raportul financiar pe care la prezentat Partidul Acțiune și Solidaritate. În semestrul I al anului 2017, Maia Sandu a decis să zică /PAS/   la declararea în mare parte a tuturor cheltuielilor ce ține de deplasările atât în țară cât și peste hotare.

Screenshot_12

După cum putem observa, cheltuielile de deplasare a celor din /PAS/  atât în țară cât ți în străinătate constituie 7300 lei, ceea ce constiutie în jur de 355 euro. Dar datorită activității sale politice care se desfășoară pe Facebook, putem vedea deplăsările pe care le-a avut în acea perioadă de timp, prezentată în raportul privind gestiunea financiară a partidelor.
Hai să vă redau în câteva rânduri minciunele prezentate de către aceștea și anume ce ține de cheltuielile pentru deplasare:

1. Luna ianuarie, Maia Sandu a efectuat o deplasare la Bruxelles. Costul unei curse tur –    retur pentru o persoană costă în jur de 230 euro.
2. Luna februarie, mai efectuează o vizită la Bruxelles, ceea ce reprezintă iarăși        cheltuieli  în jur de 230 euro.
3. Luna martie, dumneaei a inteprins o vizită în Malta. Prețul unui bilet tur-retur e în jur de 300 euro.
4. Luna aprilie, Maia Sandu s-a aflat într-o vizită în Germania. Prețul biletului tur-retur este în jur de 240 euro.
5. Luna iunie, dumneaei mai interprindere o vizită în Belgia. Costul biletului în jur 230 euro.

Dacă adunăm aceste cheltuieli de deplasare fără cazare, ajungem la un total de 1230 euro echivalentul a 25.500 lei.
În suma aceasta de 25.500 de lei nu sunt introduse și cheltuielele, de deplasare spre Iași, dar și cele din țară, precum : Pepeni, Sângerei, Copăceni, Dumbrăvița, Chișcăreni, Bălți, Fălești, Ungheni, Cimișlia, Criuleni, Hâncești.

În acest articol am introdus cheltuielile minime pentru deplasările Maiei Sandu, unde nu sunt introduse cheltuiele de cazare și altele. Luând în considerație cifrele prezentate în raportul privind gestiunea financiară a celor din /PAS/, ajung la concluzia că informația ce ține de achitarea deplasărilor atât a Maiei Sandu cât și a lui Andrei Năstase, sunt achitate de controversatul oligarh din Kazahstan, Mukhtar Ablyazov, în timp ce la Chişinău se declară luptători aprigi împotriva oligarhilor. Potrivit unei investigații a publicației britanice Financial Times, Ablyazov ar fi apropiat cu penalul fugar Renato Usatîi şi raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon.

Doamna Maia Sandu, cum pot vizita și eu mai multe țări din UE și să cunosc Moldova, cu doar 360 euro?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s